Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Produk Fitur

BAOYUE High Quality Trendi Sweater & Custom Sweater Top Produsén di Cina

Naha Pilih WG

Langkung ti 5 taun pangalaman kerja rata-rata pikeun karyawan terampil kalayan pamekaran WG.Oge, urang wawuh jeung prakték e-commerce nyadiakeun jeung kualitas produk alus jeung shorten periode pengiriman barang pikeun minuhan kapuasan Anjeun.

  • MOQ: 1 sapotong téh bisa ditarima.Pasihan kami gambar, anjeun tiasa kéngingkeun anu dipikahoyong.Tina desain, gaya, ukuran, bahkan mérek dagang, labél cuci, bungkusan, kami bakal ngajaga gaya asli atanapi robih sasuai ka kabutuhan anjeun.MOQ: 1 sapotong téh bisa ditarima.Pasihan kami gambar, anjeun tiasa kéngingkeun anu dipikahoyong.Tina desain, gaya, ukuran, bahkan mérek dagang, labél cuci, bungkusan, kami bakal ngajaga gaya asli atanapi robih sasuai ka kabutuhan anjeun.

    Panyadia Unik

    MOQ: 1 sapotong téh bisa ditarima.Pasihan kami gambar, anjeun tiasa kéngingkeun anu dipikahoyong.Tina desain, gaya, ukuran, bahkan mérek dagang, labél cuci, bungkusan, kami bakal ngajaga gaya asli atanapi robih sasuai ka kabutuhan anjeun.

  • Ladenan hiji-eureun pikeun pesenan, produksi & penjualan, ku kituna harga exworks tiasa dijamin kalayan henteu aya jurang antara pihak ka-3.Teu aya harga anu diangkat sacara wenang saatos dikonfirmasi.Ladenan hiji-eureun pikeun pesenan, produksi & penjualan, ku kituna harga exworks tiasa dijamin kalayan henteu aya jurang antara pihak ka-3.Teu aya harga anu diangkat sacara wenang saatos dikonfirmasi.

    Harga Preferential & Resonable

    Ladenan hiji-eureun pikeun pesenan, produksi & penjualan, ku kituna harga exworks tiasa dijamin kalayan henteu aya jurang antara pihak ka-3.Teu aya harga anu diangkat sacara wenang saatos dikonfirmasi.

  • istilah pangiriman 3-5 poé gawé.Tim penjualan Profesional sareng efisien urang ngalaksanakeun sababaraha-ka-hiji, atanapi hiji-ka-hiji jasa pelacak profésional pikeun mastikeun kadatangan akurat barang ka tujuan.istilah pangiriman 3-5 poé gawé.Tim penjualan Profesional sareng efisien urang ngalaksanakeun sababaraha-ka-hiji, atanapi hiji-ka-hiji jasa pelacak profésional pikeun mastikeun kadatangan akurat barang ka tujuan.

    JIT Pangiriman

    istilah pangiriman 3-5 poé gawé.Tim penjualan Profesional sareng efisien urang ngalaksanakeun sababaraha-ka-hiji, atanapi hiji-ka-hiji jasa pelacak profésional pikeun mastikeun kadatangan akurat barang ka tujuan.

Lebetkeun WG

Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd. - Fokus kana pesenan Knitwear of Re-sampling dumasar kana gambar;bets leutik;Kualitas luhur.Kamampuhan anu kuat pikeun réproduksi, pagawean anu saé janten eksportir baju haneut di sisi anjeun.Janten Fokus, Janten Profesional!

Bérita paling énggal