Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Tentang Kami

Lebetkeun WG

Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd. - Fokus kana pesenan Knitwear of Re-sampling dumasar kana gambar;bets leutik;Kualitas luhur.Kamampuhan anu kuat pikeun réproduksi, pagawean anu saé janten eksportir baju haneut di sisi anjeun.Janten Fokus, Janten Profesional!

https://www.sweater365.com/about-us/

Fokus kana Ngolah Sweater Merek Awéwé salami 15 Taun

Pikeun Nyiptakeun Merek Pantun Bintang pikeun Sweater Awéwé

Pasihan kami gambar, anjeun tiasa gaduh gaya populér!WG museurkeun kana pesenan pameseran pikeun sampel-nyieun dumasar kana gambar, dina bets leutik sarta sweaters kualitas luhur.WG diadegkeun dina 2006, ku jauh karyawan anu ngadeukeutan 100, anu 20 staf profésional konsentrasi dina desain & ngembangkeun, téhnologi karajinan, kaasup masters ku saha data pasti komprehensif dibikeun, pelukis, masters handcrafts pikeun minuhan kabutuhan sampel. -nyieun sakumaha per gambar, susunan ulang dina bets leutik sarta ngan-di-waktu pangiriman.Sadaya jinis sampling sareng alat produksi parantos disayogikeun pikeun nyumponan kabutuhan ukuran anu béda, sapertos: 3GG, 5GG, 7GG, 9GG, 12GG, 14GG, 16GG.

Desain Kamar sareng Aula Pameran parantos dipasang di Shenzhen & Hongkong.Pabrik parantos diadegkeun di Dongguan, Kota, Guangdong, hiji aya di kota knitwear terkenal Cina - Dalang, anu sanésna di Kota Humen.WG mangrupikeun perusahaan manufaktur anu ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan salaku salah sahiji bentuk kalayan nargetkeun luhur pikeun pangwangunan rajutan.Dina kecap, di WG, anjeun tiasa gaduh sweaters knitted atanapi knitwear sakumaha dipikahoyongna, atawa sakumaha anjeun resep.Anjeun tiasa kéngingkeun baju haneut khusus dina modeu pikeun nyumponan kapuasan anjeun.

20 profésional knit baju haneut desainer pola ODM sarta désainer

Divisi pola produksi baju haneut knitted kami, desainer sareng perusahaan parantos gawé bareng mangtaun-taun.

Kualitas profésional sareng kaahlian komunikasi anu saé, Komunikasi langsung sareng para nasabah pikeun ngartos kabutuhan anjeun sacara jero, ku kituna produk Desain anu nyugemakeun anjeun.

86 sét parabot produksi OEM knitted baju haneut profésional

Alat-alat produksi baju haneut knitted kami parantos lengkep, sapertos mesin jahit, mesin bungkus.Interlock mesin jahit motong ranjang, motong péso, beusi uap, nyaluyukeun pakarang brand jeung alat sejenna nu sadia dina harga nu lumrah jeung layanan wijaksana, pangiriman gancang, kualitas alus teuing win favored ku konsumén.

68 karyawan produksi baju haneut knitted profésional

Pangalaman kerja rata-rata karyawan kami langkung ti 5 taun, sadayana nuturkeun karyawan terampil perusahaan mangtaun-taun, kami wawuh sareng prakték e-commerce, ngartos kualitas produk anjeun sareng kecepatan pengiriman.Numutkeun paménta gelar luhur, susunan lumrah tina garis assembly pabrik knitted produksi baju haneut.Jadwalkeun pikeun mastikeun waktos pangiriman anjeun.