Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Pesen Umum Manajer

Pesen Umum Manajer-4
Pesen Umum Manajer-5
Pesen Umum Manajer-2
Pesen Umum Manajer-3

Ieu Wonderfulgold (WG) --- perusahaan museurkeun kana rajutan khusus OEM, ODM atanapi OBM.Urang ngalakukeun merek hottest nu meets béntang-ngaran badag, mawa anjeun nu pangalusna rajutan dina fashion ti sakuliah dunya.Salaku customer urang, anjeun di puseur, urang tiasa ngalakukeun sagalana pikeun anjeun.Tina nawiskeun anjeun pendatang anyar unggal usum, kami hoyong nyayogikeun anjeun baju haneut rajutan anu pangsaéna.

Diadegkeun taun 2006 di Shenzhen, Cina, aya sagala jinis sampling sareng alat produksi pikeun nyumponan kabutuhan ukuran anu béda,contona: 3GG, 5GG, 7GG, 9GG, 12GG, 14GG, 16GG.Kami siap-siap nyandak alih rajutan busana anu pantes pikeun anjeun.Ayeuna, anjeun panginten hariwang ngeunaan kuantitas, kualitas, harga, pangiriman sareng saatos jasa, pilih WG, anjeun henteu hariwang nanaon.

Simkuring nampi 1 sapotong pikeun MOQ, kalawan kualitas alus, harga affordable sarta pangiriman JIT.Samentara éta, staf profésional kami bakal tetep anjeun dipasang pikeun sakabéh prosés.Kami terus-terusan diropéa ku kontén énggal sareng gaya tren anu aya dina modeu.Kotektak ramatloka kami pikeun rupa-rupa pilihan rajutan unggal usum keur Lalaki, Ladies 'jeung Kids'.Kami pikir anjeun tiasa dikaitkeun tina salah sahijina.

Jeff Xiao

Ménéjer umum