Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Warta

  • Pajabat Perancis ngagem baju haneut turtleneck pikeun ngahémat énergi pikeun usum tiris awal, dikritik kusabab ngahaja teuing

    Pajabat Perancis ngagem baju haneut turtleneck pikeun ngahémat énergi pikeun usum tiris awal, dikritik kusabab ngahaja teuing

    Présidén Perancis Emmanuel Macron ngarobih gaya pakéan anu biasa janten baju haneut turtleneck kalayan jas pikeun ngadatangan konperénsi pers.Analisis média ngomong yén ieu téh pamaréntah Perancis nungkulan krisis catu daya usum tiris jeung rising harga énergi jeung ngirim sinyal ka masarakat, mun e...
    Maca deui
  • Maké baju haneut naha aya listrik statik

    Maké baju haneut naha aya listrik statik

    Statik dihasilkeun sarta garing boga hubungan hébat, kawas serat baju haneut dina eusi cai téh low, jadi akumulasi ion éléktrostatik di dieu teu gampang pikeun meunangkeun dileupaskeun, ditambah usum gugur jeung usum tiris mun teu ngagem baju kandel, sarta gesekan pakéan antara tiap. nu sejen oge gampang di pr...
    Maca deui
  • Baju haneut leupas kalayan jaket naon

    Baju haneut leupas kalayan jaket naon

    1. baju haneut leupas jeung jaket windbreaker bodas Lamun baju haneut anjeun teu bodas atawa beige, mangka anjeun bisa milih pikeun cocog jaket windbreaker bodas, nu bakal ngajadikeun anjeun kasampak pisan dashing, jeung awak handap lajeng ku jeans high-waisted poék. atawa calana pensil, bisa pisan katempo awak, sakabeh p...
    Maca deui
  • Baju haneut leupas kumaha cocog

    Baju haneut leupas kumaha cocog

    1. Baju haneut + rok knitted Jenis ieu ganti baju sigana salah sahiji cara anu sadayana awéwé resep milih dina usum gugur sareng usum tiis.Baju haneut sareng rok rajutan ogé cocog!Naha di jero ruangan atanapi di luar, éta bakal ngajantenkeun anjeun haneut sareng bergaya dina taun énggal sareng nyiptakeun jangkung énggal kalayan ...
    Maca deui
  • Baju haneut shrinkage kumaha balik ka normal hiji move gampang nungkulan

    Baju haneut shrinkage kumaha balik ka normal hiji move gampang nungkulan

    Nalika baju haneut nembé dipésér, ukuranna pas, tapi saatos dikumbah, baju haneut bakal ngaleutikan sahingga janten langkung alit, janten kumaha carana ngarawat shrinkage baju haneut?Métode naon anu tiasa dianggo pikeun pulih?Saatos baju haneut nyusut anjeun tiasa nganggo softener pikeun pulih, cukup tambahkeun jumlah sof...
    Maca deui
  • Sweater shrinkage kumaha balik ka normal ieu sababaraha épék basajan tur praktis

    Sweater shrinkage kumaha balik ka normal ieu sababaraha épék basajan tur praktis

    Borax soak atawa cuka soak Cocog jeung: wol, cashmere Métode.1, tuang cai haneut kana tilelep atawa baskom, tambahkeun 2 spoons of boraks per liter cai, atawa 500ml cuka bodas per liter cai.2, dicampur ogé, soak pakean wol dina cai salila sahenteuna 25 menit.Upami papakean nyusut seri ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih baju haneut

    Kumaha carana milih baju haneut

    1, nangtukeun gaya kaperluan sorangan, nyaéta salaku jaket mun teu ngagem atawa sakumaha haneut kalawan di dinya, sabab gaya béda tina baju haneut, bédana masih pisan badag.2, pikeun pilihan bahan, pasar téh lolobana wol, katun jeung blended, mohair, jsb, Anjeun kudu nengetan, maranéhanana maén bandéra ...
    Maca deui
  • Tiasa baju haneut disetrika

    Tiasa baju haneut disetrika

    Baju haneut tiasa disetrika.Upami kaayaan ngamungkinkeun, langkung saé ngagunakeun méja setrika sareng méja setrika leungeun baju sareng setrika uap.Pikeun cuffs na hems nu kudu flattened, ngan iklas aranjeunna datar alami, nempatkeun anduk on aranjeunna sarta pencét aranjeunna gently.Dina ngagunakeun kakuatan ironing, pikeun niténan ...
    Maca deui
  • Sweater listrik statik kualitasna goréng?

    Sweater listrik statik kualitasna goréng?

    Lamun baju karek dibeuli téh listrik statik utamana kuat, éta alatan lawon teu alus.Contona, fabrics serat kimiawi, utamana dina usum tiis listrik statik pisan kuat.Alesan pikeun listrik statik dina baju: Upami anjeun ngagem pakean katun, ditambah ku d...
    Maca deui
  • Sweater listrik statik sabaraha volt

    Sweater listrik statik sabaraha volt

    Bisa ngahasilkeun 1500 nepi ka 35000 volt listrik statik.Prosés muatan awak manusa umum nyaéta kieu.(1) jalma nangtung tina korsi, atawa ngusap témbok jeung prosés séjén (separation muatan awal lumangsung dina beungeut luar pakean atawa objék patali séjén, lajeng, awak i...
    Maca deui
  • Tips meuli baju haneut wol

    Tips meuli baju haneut wol

    1, Pariksa ukuran, bentuk jeung rasa Mariksa benang wol keur knots kandel tur knots kaleuleuwihan, stitching goréng, threads tambahan, liang, sela, defects jeung noda minyak, jsb 2, Pariksa élastisitas tina ribbing di cuff jeung hem Bisa disanggakeun ku manset leungeun atanapi hem, teras santai ningali upami tiasa ...
    Maca deui
  • Naon ciri sweaters cashmere

    Naon ciri sweaters cashmere

    Ciri tina lawon wol murni.1, nyerep Uap Wol urang: Wol mangrupakeun serat alam jeung nyerep Uap alus.Panaliti nunjukkeun yén nyerep Uap na langkung saé tibatan serat sintétik konvensional sareng serat alami sapertos katun sareng sutra, henteu paduli suhu ...
    Maca deui