Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Pajabat Perancis ngagem baju haneut turtleneck pikeun ngahémat énergi pikeun usum tiris awal, dikritik kusabab ngahaja teuing

waktos pos: Oct-07-2022

Présidén Perancis Emmanuel Macron ngarobih gaya pakéan anu biasa janten baju haneut turtleneck kalayan jas pikeun ngadatangan konperénsi pers.

Analisis média ngomong yén ieu téh pamaréntah Perancis pikeun nungkulan krisis catu daya usum tiris jeung rising harga énergi jeung ngirim sinyal ka masarakat, pikeun nganyatakeun tekad pikeun ngalaksanakeun konservasi énergi.

Menteri Perekonomian sareng Keuangan Perancis Le Maire ogé nyarios dina program radio sababaraha dinten kapengker, moal deui ngagem dasi, tapi milih ngagem baju haneut turtleneck, pikeun masihan conto pikeun ngahemat énergi.Perdana Mentri Perancis Borgne ogé ngagem jaket handap bari ngabahas konservasi énergi jeung walikota Lyon.

Pamakéan pajabat pamaréntahan Perancis deui nyababkeun prihatin, ku komentator politik Bruno masihan koméntar ngeunaan séri tindakan tegas pamaréntahan, nyatakeun yén cara éta ngahaja pisan kumargi suhu anu hampang ayeuna.Anjeunna nyebatkeun yén suhu di Perancis laun-laun bakal naék dina sababaraha dinten ka hareup, meryogikeun sadayana nganggo baju haneut turtleneck sigana rada teu tempat.

微信图片_20221007175818 微信图片_20221007175822 微信图片_20221007175826