Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Maké baju haneut naha aya listrik statik

waktos pos: Sep-20-2022

Statik dihasilkeun sarta garing boga hubungan hébat, kawas serat baju haneut dina eusi cai téh low, jadi akumulasi ion éléktrostatik di dieu teu gampang pikeun meunangkeun dileupaskeun, ditambah usum gugur jeung usum tiris mun teu ngagem baju kandel, sarta gesekan pakéan antara tiap. séjén ogé gampang pikeun ngahasilkeun ion muatan éléktrostatik.Bakal ngakibatkeun kanaékan ion éléktrostatik dina beungeut baju haneut, ku kituna baris jadi salah sahiji fenomena listrik statik usum paling atra sandang, nalika nyokot off baju gampang pikeun situasi éléktrostatik.

Kumaha carana nungkulan baju haneut éléktrostatik

1. nempatkeun di kamar mandi: Lamun baju haneut listrik statik leuwih serius, éta bisa dianjurkeun pikeun take off di kamar mandi jeung tempat leuwih beueus lianna, ku kituna ion muatan éléktrostatik dina baju haneut nu bisa dileupaskeun, ku kituna bisa pikeun ngaleungitkeun listrik statik.

2. kalawan ékspor logam: Anjeun oge bisa make gantungan logam atawa iteuk logam kerok deui mudik dina baju sababaraha kali, ku kituna listrik statik dina baju haneut pikeun pituduh kaluar.

3. anduk baseuh ngusap: Anjeun oge bisa baseuh anduk jeung wring kaluar, terus ngusap deui mudik dina baju haneut jeung listrik statik, nu ogé bisa ngaleupaskeun ion éléktrostatik dina beungeut baju.