Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Warta pausahaan

  • Maké baju haneut naha aya listrik statik

    Maké baju haneut naha aya listrik statik

    Statik dihasilkeun sarta garing boga hubungan hébat, kawas serat baju haneut dina eusi cai téh low, jadi akumulasi ion éléktrostatik di dieu teu gampang pikeun meunangkeun dileupaskeun, ditambah usum gugur jeung usum tiris mun teu ngagem baju kandel, sarta gesekan pakéan antara tiap. nu sejen oge gampang di pr...
    Maca deui
  • Baju haneut leupas kalayan jaket naon

    Baju haneut leupas kalayan jaket naon

    1. baju haneut leupas jeung jaket windbreaker bodas Lamun baju haneut anjeun teu bodas atawa beige, mangka anjeun bisa milih pikeun cocog jaket windbreaker bodas, nu bakal ngajadikeun anjeun kasampak pisan dashing, jeung awak handap lajeng ku jeans high-waisted poék. atawa calana pensil, bisa pisan katempo awak, sakabeh p...
    Maca deui
  • Baju haneut leupas kumaha cocog

    Baju haneut leupas kumaha cocog

    1. Baju haneut + rok knitted Jenis ieu ganti baju sigana salah sahiji cara anu sadayana awéwé resep milih dina usum gugur sareng usum tiis.Baju haneut sareng rok rajutan ogé cocog!Naha di jero ruangan atanapi di luar, éta bakal ngajantenkeun anjeun haneut sareng bergaya dina taun énggal sareng nyiptakeun jangkung énggal kalayan ...
    Maca deui
  • Baju haneut shrinkage kumaha balik ka normal hiji move gampang nungkulan

    Baju haneut shrinkage kumaha balik ka normal hiji move gampang nungkulan

    Nalika baju haneut nembé dipésér, ukuranna pas, tapi saatos dikumbah, baju haneut bakal ngaleutikan sahingga janten langkung alit, janten kumaha carana ngarawat shrinkage baju haneut?Métode naon anu tiasa dianggo pikeun pulih?Saatos baju haneut nyusut anjeun tiasa nganggo softener pikeun pulih, cukup tambahkeun jumlah sof...
    Maca deui
  • Sweater shrinkage kumaha balik ka normal ieu sababaraha épék basajan tur praktis

    Sweater shrinkage kumaha balik ka normal ieu sababaraha épék basajan tur praktis

    Borax soak atawa cuka soak Cocog jeung: wol, cashmere Métode.1, tuang cai haneut kana tilelep atawa baskom, tambahkeun 2 spoons of boraks per liter cai, atawa 500ml cuka bodas per liter cai.2, dicampur ogé, soak pakean wol dina cai salila sahenteuna 25 menit.Upami papakean nyusut seri ...
    Maca deui
  • Sweater listrik statik kualitasna goréng?

    Sweater listrik statik kualitasna goréng?

    Lamun baju karek dibeuli téh listrik statik utamana kuat, éta alatan lawon teu alus.Contona, fabrics serat kimiawi, utamana dina usum tiis listrik statik pisan kuat.Alesan pikeun listrik statik dina baju: Upami anjeun ngagem pakean katun, ditambah ku d...
    Maca deui
  • Tips meuli baju haneut wol

    Tips meuli baju haneut wol

    1, Pariksa ukuran, bentuk jeung rasa Mariksa benang wol keur knots kandel tur knots kaleuleuwihan, stitching goréng, threads tambahan, liang, sela, defects jeung noda minyak, jsb 2, Pariksa élastisitas tina ribbing di cuff jeung hem Bisa disanggakeun ku manset leungeun atanapi hem, teras santai ningali upami tiasa ...
    Maca deui
  • Naon ciri sweaters cashmere

    Naon ciri sweaters cashmere

    Ciri tina lawon wol murni.1, nyerep Uap Wol urang: Wol mangrupakeun serat alam jeung nyerep Uap alus.Panaliti nunjukkeun yén nyerep Uap na langkung saé tibatan serat sintétik konvensional sareng serat alami sapertos katun sareng sutra, henteu paduli suhu ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nyaluyukeun kaos knitted Kaos knitted

    Naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nyaluyukeun kaos knitted Kaos knitted

    Henteu gampang pikeun sadayana ngadamel kaos rajutan anu cocog sareng budaya perusahaan, sabab aya seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun, sapertos tren busana, pikeun ngadamel kaos rajutan kualitas luhur anu nyugemakeun.Janten, naon anu anjeun kedah perhatosan nalika nyaluyukeun baju haneut knitted?Ieu...
    Maca deui
  • Unggal usum nya éta waktu pikeun ngarobah pacilingan anjeun, kumaha cocog baju haneut jalu alus-pilari

    Unggal usum nya éta waktu pikeun ngarobah pacilingan anjeun, kumaha cocog baju haneut jalu alus-pilari

    Ayeuna waktosna kanggo ngarobih usum, unggal usum mangrupikeun waktosna pikeun ngarobih lomari anjeun ka anu énggal.Sanggeus usum gugur jeung usum tiis, poean ngagem kirang jaket produk tunggal, handap kompilasi leutik pikeun anjeun collate nu baju haneut jalu jeung eusi relevan, abdi miharep éta bakal nulungan anjeun!1. cahaya...
    Maca deui
  • Kumaha ngagantung baju haneut tanpa deformasi (cara anu leres pikeun ngagaringkeun bagan baju haneut baseuh)

    Sakedapan harita masih keneh tiis, poe ieu hawa mimiti naek terus-terusan, sigana usum panas bener-bener datang.Baju haneut urang tungtungna tiasa istirahat sakedap.Janten, dinten ieu kami bakal ngajarkeun anjeun dua jinis baju haneut gantung ku cara anu leres, pikeun mastikeun yén baju haneut anjeun bakal ...
    Maca deui
  • Kumaha milarian pabrik ngolah baju haneut / kustomisasi bets leutik pikeun pendatang?

    Handy pikeun ngajarkeun anjeun kumaha carana manggihan pabrik pakean, pabrik OEM jeung gawé babarengan, dianjurkeun kempelan Kahiji, kudu neangan deukeut anjeun tiasa milarian dina mesin pencari sarta pilarian séjén Keyword: wewengkon + pakean + tipe pabrik Contona: pabrik processing kaos oblong, aya seueur inpormasi pabrik ...
    Maca deui