Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Warta Industri

  • Pajabat Perancis ngagem baju haneut turtleneck pikeun ngahémat énergi pikeun usum tiris awal, dikritik kusabab ngahaja teuing

    Pajabat Perancis ngagem baju haneut turtleneck pikeun ngahémat énergi pikeun usum tiris awal, dikritik kusabab ngahaja teuing

    Présidén Perancis Emmanuel Macron ngarobih gaya pakéan anu biasa janten baju haneut turtleneck kalayan jas pikeun ngadatangan konperénsi pers.Analisis média ngomong yén ieu téh pamaréntah Perancis nungkulan krisis catu daya usum tiris jeung rising harga énergi jeung ngirim sinyal ka masarakat, mun e...
    Maca deui
  • Dimana basis produksi baju haneut di Guangdong?Dimana produksi baju haneut barudak knitted sweaters?

    Dimana basis produksi baju haneut di Guangdong?Dimana produksi baju haneut barudak knitted sweaters?

    Halo, di Dalang, Dongguan, Dalang mangrupikeun kota wol anu kasohor anjeun tiasa milarian inpormasi dina Internét.Knitwear nyaéta pamakéan jarum nyulam knitted kana pakéan.Knitwear lemes, boga résistansi wrinkle alus tur breathability, sarta ngabogaan manteng badag sarta élastisitas, nyaman mun teu ngagem.Ge...
    Maca deui
  • Lalaki ngagem baju jero baju jero sareng baju jero baju haneut anu katingali saé sareng disarankeun

    Lalaki ngagem baju jero baju jero sareng baju jero baju haneut anu katingali saé sareng disarankeun

    Baju haneut lalaki haneut disarankeun 1, baju haneut pulas Dupi bosen baju haneut knit rupa heubeul sarua, naha henteu coba baju haneut pulas knitted kasar, naha dipaké nyalira atanapi salaku jaket a, teu atah kusam, tapi pulas nyulam retro méré éfék visual béda.Kanyataanna, baju haneut pulas pinuh ku ...
    Maca deui
  • Baju wungu kumaha warnana

    Baju wungu kumaha warnana

    1, wungu ogé dibagi kana sababaraha rupa, Anjeun meureun hoyong niténan warna kulit sorangan, pikeun nempo naon nuansa wungu cocog pikeun diri, sacara umum, nada bluish tina wungu, leuwih cocog pikeun jalma kalawan warna kulit konéng, sabab bulao. jeung konéng boga pangaruh pelengkap.2, ton beureum...
    Maca deui
  • Tops ungu jeung calana naon

    Tops ungu jeung calana naon

    1, Ungu top + calana hideung Sanajan wungu pisan picky, tapi jeung hideung bodas sapertos warna dasar kalawan éta kénéh alus, ditambahan calana panas hideung ngajadikeun pondok-sleeved jadi leuwih refreshing tur seksi, kalawan sapasang kantong héjo. , tabrakan warna kandel, kaluar leuwih fashionable!2. Atasan ungu +...
    Maca deui
  • Naon anu langkung saé pikeun nyeuseuh baju haneut?

    Naon anu langkung saé pikeun nyeuseuh baju haneut?

    1, Hadé pisan mun éta ngagunakeun detergent husus keur nyeuseuh sweaters, tapi ogé teu bisa maké cai panas, ngagunakeun 20 ℃ - 25 ℃ cai haneut soak 30 menit sanggeus ngumbah leungeun, lajeng softener bilas bit, kalawan saku net ngagantung. nepi, antosan nepi ka teu dripping cai lajeng ngagantung up kalawan gantungan.2, baju haneut nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan jeung kalemahan sweaters cashmere?

    Naon kaunggulan jeung kalemahan sweaters cashmere?

    1. Elegan jeung mewah, gaya unik, baju haneut cashmere méré jalma hiji rarasaan elegan jeung mewah, pamakéna ngagem cashmere gaya baju haneut, bisa meunang ngarasakeun sarta cashmere baju haneut sopan santun elegan.2. Handfeel lemes sareng permukaan tumpukan plump.Bahan tina baju haneut cashmere nangtukeun lemes, lig ...
    Maca deui
  • Naon kategori baju haneut wol?

    Naon kategori baju haneut wol?

    Baju haneut wol lemes sareng fleksibel, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun kahaneutan, sareng aranjeunna ogé mangrupikeun hiasan artistik kusabab gaya sareng pola anu gancang-ngarobah sareng warni.Dina taun-taun ayeuna, baju haneut wol parantos janten pakean rajutan anu paling umum pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih di sadaya laut ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga baju haneut Kumaha ngajaga baju haneut sapopoé

    Kumaha ngajaga baju haneut Kumaha ngajaga baju haneut sapopoé

    1, calana kaos kaséhatan, calana kaos bola teu matak dipaké mundur (permukaan fleece ka luar), ku kituna teu ngaruksak fleece atawa nyieun fleece cangreud teuas, ngurangan kinerja kahaneutan.Ulah ngagem eta ngalawan daging, ku kituna teu noda kesang, sebum sarta jadi kaku.2, dilengkepan ...
    Maca deui
  • Naon bedana lawon katun jeung katun

    Naon bedana lawon katun jeung katun

    Kaméja wol katun nyaéta baju jero leungeun panjang anu dipaké deukeut awak.Kaos wol katun lolobana didamel tina katun sareng biasana langkung kandel, ku kituna anjeun tetep haneut, sareng sadayana ngagemna caket kana awak dina musim semi sareng usum gugur atanapi dina usum tiis.Naon ari baju haneut katun Katun swea...
    Maca deui
  • Jenis benang wol anu hadé pikeun baju haneut?

    Jenis benang wol anu hadé pikeun baju haneut?

    Pilih benang wol kasar, benang wol halus, sareng benang wol mewah pikeun nyulam baju haneut.1. benang wol kasar.Benang wol kasar kelas luhur tina wol murni dipintal tina wol halus sareng mahal.Wol murni panengah benang wol kasar dijieunna tina wol sedeng.Benang wol ieu kasar, kuat, karasa beunghar.The...
    Maca deui
  • Jas wol leungeun baju pondok tiasa dipanjangkeun jaket wol sareng jaket kasmir anu hargana luhur

    Jas wol leungeun baju pondok tiasa dipanjangkeun jaket wol sareng jaket kasmir anu hargana luhur

    Baju haneut wol mangrupikeun jinis baju haneut anu umum dina usum tiris sareng haneut pisan kanggo dianggo.Naha anjeun tiasa manjangkeun jaket wol nganggo leungeun baju pondok?Mana anu langkung mahal, jas wol atanapi jas kasmir?Naha anjeun tiasa manjangkeun jaket wol nganggo leungeun baju pondok?Éta gumantung kana lawon baju.1, upami éta ...
    Maca deui