. Cina Sakola seragam baju haneut pabrik kustomisasi jeung pabrik |WG
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • page_banner

Kustomisasi baju haneut seragam sakola

Katerangan pondok:


Rincian produk

kontak

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Wonderfulgold (WG)nyaéta pabrik profésional dina ngolah baju haneut knitted.Maksudna, urang sorangan pabrik nyulam fokus kana OEM, ODM atanapi OBM ngolah baju haneut salila 15 taun, ngalibetkeun merek high-end jeung seragam tailored.Kalayan kadali kualitas anu ketat sareng pangiriman panggancangna, kami nyayogikeun anjeun ngolah baju haneut knitted kualitas luhur.

    MOQ: 1 sapotong per warna;Pangiriman 3-7 dinten kerja;kualitas stabil, enol laju rework.

    Upami anjeun kabetot dina WG, ngahubungi kami sareng kami bakal ngawaler anjeun pikeun gawé babarengan dina munggaran.

    pausahaan: Shenzhen Wonderfulgold Busana Co., Ltd.

    Kontak: Jeff Xiao, Awen Hu

    Cell Ph.: 0086-18018742688/0086-15986680086

    Alamat: 3rd Floor, No.104 Fusheng Jalan, Yangwu, Dalang Town, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong, Cina

    Surélék:sales@wonderfulgold.com; jeff@wonderfulgold.com

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami